Jak na rychlý pronájem e-shopu

Nejste příliš zběhlí v programování a netykáte si s tvorbou jakéhokoliv e-shopového prostředí a přesto byste chtěli vlastnit kvalitní a přitom nenáročný e-shop, jehož hlavním úkolem bude prodej vašeho zboží či služeb?

V tom případě si nemusíte pořizovat žádný e-shop na míru, u kterého byste museli i přesto strávit nějaký svůj volný čas, nýbrž si zřiďte levný pronájem e-shopu, který vám ušetří spoustu času ale i financí.

Takovéto e-shopové řešení tak využijete zejména tehdy, nebudete-li se chtít zatěžovat jakýmikoli úkony, které s tvorbou e-shopu souvisejí.

Neřešíte programování ani technické záležitosti

Pronájem e-shopu je velmi nenáročný způsob, jakým bez znalostí programování budete moci proplout do virtuálního obchodu, který bude, alespoň doufejme, tvořit vysoké zisky. Nemusíte se totiž v tomto případě starat o jakékoliv technické zázemí e-shopu ani o jiné formality.

Budete se tak moci velmi aktivně věnovat pouze svým zákazníkům, marketingu a v neposlední řadě také samotnému prodeji. Pokud bychom měli provést porovnání e-shopů, respektive jejich řešení na našem trhu, pronájem e-shopu se zdá být tím nejjednodušším.

Pokud tedy například patříte mezi naprosté nováčky v oboru, je toto řešení velmi rychlým a účinným způsobem, jakým své zákazníky můžete oslovit.

Výhody pronájmu e-shopu

Mezi nesporné výhody pronájmu e-shopu patří zejména fakt, že celé spuštění e-shopu a jeho následná obsluha je velmi rychlá a taktéž snadná. Kromě jiného můžete pořídit takovýto e-shop levně a bez jakýchkoliv vysokých vstupních investic.

Vesměs platí, že platíte za určité otestování tarifu, kdy se posléze rozhodnete, zda ho budete v takové podobě využívat i nadále či nikoliv. Veškeré další aktualizace a podobná vylepšení bývají velmi často zcela zdarma.

Jak na rychlý pronájem e-shopu

Celý internetový obchod má navíc velmi snadnou obsluhu, kterou se dokáže naučit i naprostý laik či člověk, který si s moderními technologiemi příliš netyká. Tyto levné e-shopy se tak v očích veřejnosti těší velkému zájmu, jelikož jsou nejen v počátcích podnikání velmi věrnými společníky, kteří za málo peněz dokážou odvést spoustu práce.

Možné nevýhody pronájmu e-shopového řešení

Pokud si například na začátku svého podnikání pořídíte levný pronájem e-shopu, může se stát, že nebudete spokojeni s jeho takzvanou strukturou. Velmi často jsou tyto e-shopy vesměs stejné a takříkajíc „šablonovité“.

Některé zákazníky, můžete podobný vzhled vašeho e-shopu s jiným lehce odradit. Dále si ne vždy můžete přizpůsobit rozhraní e-shopu tak, jak byste si představovali. Někdy je prostě nutné se smířit s tím, co vám pronajímatel ve svém e-shopovém řešení nabízí a ne vždy se vám to musí líbit.

Další významnou nevýhodou mohou být placené pluginy či jiné přídavné moduly, které mohou významně zasáhnout vaši peněženku.

Je tedy třeba volit z ověřených pronajímatelů e-shopů, a když už si za plugin či nějaký přídavný modul budete muset zaplatit, je třeba si rozmyslet, zda ho skutečně využijete v praxi či nikoliv.

Chcete vyzkoušet zcela zdarma na 60 dní profesionální e-shopové řešení bez omezení funkcí? Jednoduše si pořiďte demoverzi služby Zoner inShop na stránkách www.inshop.cz E-shop je vhodný pro menší i velké podniky s pár desítkami i tisícovkami produktů.

 

 


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup