Co vše musí splňovat sportovní oblečení pro ženy?

Volný čas chceme trávit v oblečení, které je pohodlné a z příjemných materiálů. Trávíme-li tento čas aktivně, naše požadavky na oděv se přirozeně zvyšují. Sportovní oblečení pro ženy by mělo být funkční. To znamená, že odvádí pot od kůže, a brání tak prochladnutí. Pokud máme v úmyslu sportovat venku, mělo by být také nepromokavé, větru odolné a rychle schnoucí. U svrchních oděvů dejte přednost těm kouskům, které odpuzují špinění a zároveň je lze prát v pračce při nízkých teplotách. Nízká váha a skladnost svrchních oděvů je výhodou, protože často je nosíme jen pro případ potřeby v příruční tašce či batohu a v takovém případě se každý gram počítá.

Čas strávený aktivně je nenahraditelný

Ženy na rozdíl od mužů upřednostňují sporty provozované hromadně, v kolektivu dalších žen. Oblíbené jsou všechny možné druhy aktivit, které nabízí nejrůznější fitness centra, jako jsou zumba, spinning, aerobic nebo klidnější jóga a pilates. Na každou z těchto aktivit budete potřebovat sálovou obuv. Dámské sportovní boty musí být pohodlné, lehké a dobře odpružené. Protiskluzová podrážka zabrání nepříjemným zraněním vzniklým v důsledku podklouznutí. Fitness dámské oblečení dále zahrnuje nějaké tričko popřípadě top, který bude odvádět vlhkost od těla. Ženy s větším poprsím se neobejdou bez sportovní podprsenky, která oblast ňader dobře zpevní. Funkční legíny seženete v různých barvách a délkách. Výhodou je, pokud materiál, ze kterého jsou vyrobené, je elastický a prodyšný. Pro venkovní aktivity se hodí legíny s reflexními prvky a kapsičkou, do které schováte kapesník, klíče či malý přehrávač.

Na zimu si pořiďte 4F oblečení

Nevíte co si pod tímto označením představit? Dámské oblečení 4F svou konstrukcí zajišťuje dokonalý teplotní komfort, a to i během zimních běžeckých tréninků. Je vyrobeno z chladu odolné pleteniny, jejíž rychleschnoucí vlákna okamžitě odvádějí nadměrnou vlhkost a chrání vás tak proti prostydnutí i nadměrnému přehřátí organismu. Před větrem vás pak ochrání softshellový panel. Nohavice legín jsou zakončeny silikonovou páskou, takže nehrozí, že by se vám při sportování vyhrnovaly nahoru. Nejen toto vysoce kvalitní sportovní dámské oblečení koupíte na 4store.cz

Dbejte na své zdraví a bezpečnost

Kvalitní značkové oděvy pro outdoorové sporty kladou důraz na bezpečnost. Reflexní prvky, kterými jsou opatřeny jednotlivé kousky oblečení i boty, zajistí vaši bezpečnost i při zhoršených viditelnostních podmínkách. Chystáte-li se na kolo či na brusle, nezapomínejte na další doplňky, jako jsou přilba, chrániče na kolena a lokty či sluneční brýle. Během sportování oceníte brýle s ergonomickým designem. Rukavice na cyklistiku by měly na ruce dobře přilnout, chránit klouby a tlumit vibrace.


Jak bude reklama vypadat?
-
Kup si reklamu pod tímto článkem jen za 50 Kč
Zobrazit formulář pro nákup